Endnu et dansk mesterskab til søskende

Endnu et dansk mesterskab til søskende
Siffrine og Carl Holger Lissau-Jensen imponerer igen. Eget foto
NOTITS | 17. SEP 2023 • 15:59
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
17. SEP 2023 • 15:59

Søskendeparret Siffrine og Carl Holger Lissau-Jensen var på Fyn for at dyste mod deres jævnaldrende om DM-guldet, da Arcus i weekenden den 9.-10. september var vært ved Bueskydning Danmarks årlige udendørs ungdoms-DM.

De to bornholmske bueskytter viste igen, at de i deres aldersgrupper hører til i den allerøverste top og kom begge hjem med flotte medaljer.

Bedst gik det denne gang for Siffrine som i sin række, U12 Recurve, skød helt suverænt både lørdag i kvalifikationen og om søndagen i finaleskydningerne, og da weekenden var omme, kunne hun fortjent få hængt guldmedaljen om halsen og kan dermed kalde sig ny dansk mester.

Siffrine satte desuden ny PR, som samtidig også er ny bornholmsk rekord på distancen, som nu lyder på 690 point ud af 720 mulige.

Carl Holger måtte kæmpe lidt mere i sin række U16 recurve, og på trods af at han om lørdagen vandt kvalifikationen, og dermed blev seedet 1 til finaleskydningen, kunne han ikke helt finde sit normale niveau om søndagen og måtte se sig slået i finalen og fik dermed sølv.

For begge skytter gjaldt det som noget nyt, at piger og drenge i deres aldersgrupper er slået sammen til DM. Det betyder, at feltet var lidt større end normalt, og der deltog således otte skytter i Siffrines gruppe samt 16 skytter i Carl Holgers.

Efter nytår rykker begge skytter en aldersgruppe op, og det bliver spændende at følge dem i deres jagt på nye mål.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.