Christiansen og Bøje tabte til japanske favoritter

Christiansen og Bøje tabte til japanske favoritter
Mathias Christiansen er ude af mixeddoublekonkurrencen i All England efter at have tabt i 1/8-delsfinalerne. Her ses Mathias sammen med sin forhenværende mixeddoublemakker. Arkivfoto: Ole Mik
| 18. MAR 2021 • 18:18
Jesper Gynther
Journalist

18. MAR 2021 • 18:18

Som forventet kom Mathias Christiansen og Alexandra Bøje til kort mod de japanske favoritter Yuta Watanabe og Arisa Higashino, da de to mixeddoublepar for kort tid siden mødte hinanden til All England.

Det bornholmsk-jyske par gjorde dog en god figur i opgøret, som endte 21-16, 21-19. Japanerne førte dog hele kampen igennem både i første og andet sæt. Christiansen og Bøje var bagud 20-16 i andet sæt, men kæmpede sig tilbage til 20-19, inden japanerne satte dødsstødet ind og eliminerede danskerne fra den traditionsrige engelske turnering. Dermed blev 1/8-delsfinalerne endestationen.

Mathias Christiansen er fortsat med i herredouble, hvor han fredag skal spille kvartfinale sammen med Niclas Nøhr. Her bliver det til et gensyn med Yuta Watanabe, som udgør den ene halvdel af modstanderparret, som derudover består af landsmanden Hiroyuki Endo.