Allinge-drenge med i stort volley-stævne

Allinge-drenge med i stort volley-stævne
Holdbillede. Bagerst: Georg Præstegaard Møller, Mikkel Holmsberg, Villads Blem, Lucas Høgsdorf-Rasmusen, Vallentin Ambrosen. Foran: Joash Ambrosen, Edmund Mortensen, Peter Bay Eriksen. Eget foto
NOTITS | 3. MAR 2024 • 18:28
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
3. MAR 2024 • 18:28

U15-drengeholdet fra ASG var i Odense i weekenden for at spille volleyball til stævnet Scandinavian Masters, som blev afviklet for 44. gang og denne gang med 102 hold som deltagere.

Der var 15 hold med i ASG's række, og lørdag skulle bornholmerne fra nordlandet spille fire kampe med hård kamp om sejren.

– Vi kunne tilnærmelsesvis hamle op med modstanderen, og efter en lang sej kamp måtte vi desværre anerkende, at vi måtte få en sidsteplads i puljen, fortæller Peter Kure fra ASG-Volley.

Søndag spillede drengene om placeringer i puljen for 13.-15. pladserne. Første kamp var mod det tyske hold Ahrensburger TSV. 1. sæt endte 21-25 til ASG, hvor bornholmerne fik en masse godt spil og et niveau, der passede lidt bedre til deres, end gårsdagens.

– 2. sæt var mere udfordrende og med gysende spænding, da vi ender med et resultat på 28-30 til ASG, som så løber med den velfortjente sejr i første placeringskamp, fortæller Peter Kure.

Anden placeringskamp var mod Ikast. 1. sæt spiller Ikast klart bedre end ASG og vinder med stillingen 25-16. 2. sæt kommer ASG stærkt tilbage og sættet ender med et resultat på 25-7 til ASG. Efter en lang kamp ender ASG med at løbe med sejren med et resultat på 11-15 i 3. sæt.

Trænere på turen var Niels Westh og Sejr Mortensen.