Styrk din salgsafdeling med danske headsets fra Jabra
SPONSORERET AF ATEA.DK • GRATIS

Styrk din salgsafdeling med danske headsets fra Jabra

ANNONCE:

Ved telemarketing er det vigtigt at have de rette mikrofoner og headsets. For uanset hvor godt dit sales pitch er, får du aldrig kunden med på vognen, hvis lydkvaliteten den ene eller den anden vej er elendig. Heldigvis er det i dag ikke svært at finde mikrofoner til professionel brug på bureauer, i salgsafdelinger og kundeservice. Danske Jabra er et kendt brand lige her.

Headsets med professionel støjreduktion

Headsets til professionel brug skal kunne præstere på en række felter, hvor samme krav til kvalitet eller komfort ikke gælder for headsets og mikrofoner til uformel brug. For det første skal dit headset have aktiv og passiv støjreduktion, hvilket fx Jabra Evolve-seriens headsets byder på. Disse kan du finde enten trådløse eller med kabling og med enten stereo eller mono.

Sælg på farten med earbuds fra Jabra

Har du brug for en mere diskret løsning i form af earbuds, du eller medarbejderne kan have i øret på farten, har Jabra også en løsning her i form af Evolve-øreproptelefoner, der naturligt nok også har en indbygget mikrofon. Denne løsning passer godt til virksomheden med stærk samarbejdskultur, hvor ansatte i salgs- og serviceafdelingen skal kunne komme hinanden ved.

Avancerede konferencetelefoner

Videomøder er på mode for tiden, og har du gjort dig gode erfaringer med Jabra ved køb af deres høretelefoner, kunne du også overveje at få en af deres konferencetelefoner, af hvilke de udbyder talrige. Via deres speakerphones kan du føre noget nær synkrone samtaler med dine forretningspartnere, og disse konferencetelefoner er nemme at koble til dine enheder.

Få styr på de tekniske forudsætninger

Få styr på de tekniske forudsætninger for vellykket kundekontakt eller videomøder med partnere ved at tjekke tilbud på Jabra-produkter. Med talrige modeller inden for headsets at vælge fra kan du nemt finde den kombination af funktionaliteter, der er eftertragtet hos jer.Debat: Biblioteket ingen ønsker
7. MAJ 2021 • 16:16DEBAT • GRATIS

Debat: Biblioteket ingen ønsker

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.