Har I brug hjælp til at realisere jeres drøm? – Så læs med her

Har I brug hjælp til at realisere jeres drøm? – Så læs med her
SPONSERET AF LUMABYG.DK |

ANNONCE fra lumabyg.dk

Går I og drømmer om at være med til at bygge jeres nye bolig? Eller drømmer I om renovering af jeres nuværende bolig? Så er I havnet det rette sted. At realisere jeres drømme kan være en stor beslutning, eftersom det kan virke overvælde. Der er mange ting, man skal tage stilling til både indenfor økonomi og selve bebyggelsen. Derfor kan det være en god ide at kontakte et Byggefirma, der kan hjælpe med nybyg eller renovering.

Drømmer I om et nybygget hus?
Hvis jeres drøm er et nybygget hus, skal I først og fremmest kontakte et byggefirma. De kan hjælpe jer med at bygge jeres drømmebolig. De tager stilling til jeres behov og ønsker og rådgiver jer om, hvad der er bedst at gøre. Det betyder at I er med i hele processen. Der er mulighed hos de fleste byggefirmaer, for at de kan stå for totalentreprisen. Det betyder at firmaet vil have kontakt med malere, murere, VVS og elektrikere. Hvilket betyder at I slipper for at skulle kontakte og koordinere det hele med alle håndværkerne, der er del af projektet. Så hvis I drømmer om nybyg, så start med at tage kontakt til et byggefirma og se hvad de kan gøre for jer.

Drømmer I om renovering?
Byggefirmaer hjælper ofte også med renovering af boliger. Så hvis I bor i et ældre hus eller bare trænger til forandring, kan I også starte med at kontakte et byggefirma. De fleste tilbyder hjælp til skift af tag, døre, vinduer og gulve, samt renovering af køkken og terrasser. Uanset om det er nybyggeri eller renovering af jeres bolig, er det en god ide at starte med at tage kontakt til et byggefirma, og fortæl dem om jeres drømme. De fleste firmaer kan kontaktes på telefon eller mail, også hvis I har spørgsmål.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag eftermiddag - tirsdag morgen: Du sparer mere end 68 kr., hvis du lader din elbil tirsdag kl. 01-02-03 i stedet for mandag kl. 17-18-19. Rent praktisk tanker du 200 km for 65 kr. Med andre ord: Efter midnat er det ’noget’ billigere. Opdateret 13.14. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning