En svømmetur i havet!

WATERY.DK • GRATIS

En svømmetur i havet!

En af de skønne ting ved at være bosiddende på Bornholm er, at der aldrig er langt til havet. Uanset hvor du befinder dig på øen, kræver det blot en kort cykeltur, før du kan se vand så langt, som øjet rækker. Skal du holde til en svømmetur på denne tid af året, kan det dog godt betale sig at få fat i en åbent vand våddragt.

En våddragt gør svømmeturen til en fornøjelse

Gennem de sidste par år er vinterbadning (eller forårsbadning, som det vel er nu) i den grad vundet frem. Folk dypper sig i de danske farvande hele året rundt, og mange nyder det kolde gys. Dog kan det også være spændende at udforske de store have i lidt længere tid ad gangen.

Hvis du elsker at opholde dig i naturen, vil det med garanti være en stor oplevelse for dig at tage en længere svømmetur i havet. Her kan du nemlig finde udpræget ro. Med den temperatur som vandet har nu, vil det dog være en langt mere behagelig oplevelse for dig, hvis du køber en åbent vand våddragt.

Glem aldrig sikkerheden!

Hvis du ønsker at dyrke åbent vand svømning, er det vigtigt, at du altid har nøje styr på sikkerheden. Når du befinder dig på havet, er der nemlig en risiko for, at en ulykke finder sted. Derfor bør du aldrig tage ud at svømme i havet alene.

Når du har fundet en god svømmemakker, bør I naturligvis også kigge på vejrforholdene. Blæsevejr og tordenvejr er langt fra optimale forhold til en svømmetur i havet. Hvis det trækker op til uvejr, er det derfor bedre at gemme svømmeturen til en anden dag.

Skal du svømme i havet, bør du holde dig tæt på bredden. Dels er du på den måde sikker på, at du kan få fast grund under fødderne, når du har lyst. Og dels mindsker du på denne måde risikoen for at blive overset af en båd. Når du har læst op på de forholdsregler, som du bør tage ved åbent vand svømning, er det bare om at komme ud i bølgen blå.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.