Copyright Agent har succes med beskyttelse af indhold

Copyright Agent har succes med beskyttelse af indhold
SPONSERET AF COPYRIGHTAGENT.COM |

ANNONCE fra copyrightagent.com

Rigtig mange oplever at få deres skrevne indhold kopieret. Det sker ganske vist ikke altid i ond tro, men ikke desto mindre er der faktisk tale om et brud på ophavsretten. Derfor er man også i sin gode ret til at kræve betaling, hvis man opdager, at ens indhold er blevet brugt af andre uden tilladelse.

Det er dog ikke alle, der ved, hvordan de skal bære sig ad med det. Heldigvis er der hjælp at hente hos Copyright Agent, der er eksperter i netop dette. De kan derfor hjælpe med at beskytte dit indhold og sikre, at du får betaling, såfremt dit indhold bruges uden accept fra din side.

Det er nemt at kopiere indhold på nettet
En stor del af årsagen til, at der er rigtig mange, der oplever, at deres indhold bliver kopieret, er, at det er rigtig nemt. Som regel er der tale om indhold, der blot kopieres fra en hjemmeside til en anden. Det er klaret på få sekunder og kan for mange virke som en harmløs, nem løsning.

Faktum er dog, at det ikke er lovligt. Hvis du kopierer tekst fra en hjemmeside, hvorefter du sætter den ind på din egen hjemmeside, er der tale om et brud på ophavsretten. Det er bestemt ikke alle, der er klar over dette, og derfor bliver mange overraskede, når de bliver gjort opmærksomme på det.

Det er naturligvis ensbetydende med, at man skal afholde sig fra at låne indhold fra andre hjemmesider. Desværre er det ikke alle, der gør det, hvilket skaber problemer for de personer eller virksomheder, der egentlig ejer ophavsretten til det indhold, der er blevet brugt.

Mange ved ikke, hvad de skal gøre
Der er mange, der ikke ved, hvad de skal gøre, hvis de finder ud af, at deres indhold er blevet brugt af andre. De fleste tror, at der ikke er det store at gøre, hvorfor de ganske enkelt ser gennem fingre med det. Andre ved, at det er et brud på ophavsretten, men ved ikke, hvordan det skal tackles.

I begge tilfælde fører det ofte til, at det ikke får konsekvenser for dem, der har taget indholdet. Det er en skam, da det kan have konsekvenser på flere punkter, hvis man ikke gør noget ved det. Først og fremmest betyder det naturligvis, at man ikke får betaling for sit indhold.

Derudover kan det faktisk også få negativ indflydelse på dine placeringer i søgeresultaterne på søgemaskiner som Google. Det er især tilfældet, hvis det er en hjemmeside med mere autoritet i Googles øjne, der vælger at kopiere indhold fra din hjemmeside.

Oplever man, at indhold fra ens hjemmeside er blevet kopieret og anvendt af andre, er det derfor vigtigt at handle på det. Som angivet herover, er der dog mange, der ikke ved, hvordan de skal gøre. Heldigvis er der hjælp at hente hos Copyright Agent.

Copyright Agent tager hånd om indholdsskabere
Hos Copyright Agent har de stor succes med at hjælpe andre med at beskytte deres indhold. Dermed tager de hånd om dem, der skaber indholdet og sørger for, at de får betaling for det. Ligeledes kan de sørge for, at indhold, der er brugt uden tilladelse, bliver fjernet igen.

En af årsagerne til, at de har stor succes med det, er, at de har gjort det så nemt og overskueligt som muligt. Copyright Agent kræver nemlig ikke, at skaberen af indholdet selv bruger tid og energi på at jagte dem, der bliver opdaget i at have kopieret indhold fra deres hjemmeside – og dermed brudt ophavsretten. I stedet følger de sagen til dørs.

Varetager hele processen
Med Copyright Agents Text Protection har det aldrig været lettere at opdage plagieret indhold. For lige så snart du som indholdsskaber har fremsendt de originale tekster eller billeder, du ønsker beskyttet, så går Copyright Agent i gang med at gennemsøge internettet for dig.

Opdager de, at dit indhold anvendes steder uden din tilladelse, kontakter de dig, hvorefter du får mulighed for at vurdere, om det er en sag, de skal gå videre med. Det kan f.eks. være, at du er blevet krediteret for indholdet, og derfor selv ønsker at gå i dialog for at få slettet indholdet, da det kan have negativ indflydelse på din søgemaskineoptimering.

Mener du, at dit indhold er blevet kopieret i ond tro, kan du blot lade Copyright Agent varetage resten af processen. De vil herefter henvende sig til dem, der har brudt din ophavsret, få dem til at fjerne indholdet og opkræve en betaling på dine vegne.

Ved at bruge Text Protection kan indholdsskabere dermed bedre gardere sig mod, at deres indhold bliver brugt uden deres samtykke. Det forhindrer ikke, at det sker, men sørger for, at det bliver fjernet, og at du som indholdsskaber får betaling.

Alle kan bruge det
Text Protection fra Copyright Agent kan benyttes af alle, der skriver indhold til nettet. Det vil sige, at det ikke blot er for dig, der eksempelvis driver en blog. Den kan også bruges af webshops, der vil sikre sig mod, at andre webshops kopierer deres produktbeskrivelser.

I alle tilfælde er det dog vigtigt at sikre, at det er dig, der er den reelle rettighedshaver til indholdet. Du vil derfor ikke kunne køre en sag mod en konkurrent, der har brugt samme produktbeskrivelse som dig, hvis I begge har anvendt en beskrivelse, som leverandøren har stillet til rådighed.

Til trods for at det især er personer og forretninger, som lever af deres indhold, der gør brug af Text Protection, kan det også anvendes af andre. Netop dette har medført, at CopyrightAgent.com har fået stor succes med at hjælpe med beskyttelse af indhold.

Copyright Agent hjælper også med billeder
Det er ikke blot tekst, man kan få hjælp til hos Copyright Agent. De har også specialiseret sig i at hjælpe fotografer, der oplever, at deres billeder bliver anvendt uden deres samtykke. På lige fod med førnævnte scenarier, er der nemlig også her tale om et brud på ophavsretten.

På samme vis som Text Protection, der gør det nemt at køre en sag i forbindelse med kopieret tekst, er det også ganske nemt for fotografer at gøre det samme med deres billeder via Copyright Agents Image Protection service.