Dansk Folkeparti vælger kandidater: 'Jeg er stolt'

Dansk Folkeparti vælger kandidater: 'Jeg er stolt'
Michelle Boss blev både valgt som spidskandidat til regionsvalget og som folketingskandidat. Arkivfoto: Berit Hvassum
NOTITS | 30. AUG 2024 • 06:40
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
30. AUG 2024 • 06:40

Michelle Boss bliver lokal spidskandidat til regionsvalget.

Torsdag aften holdt Dansk Folkeparti på Bornholm opstillingsmøde, hvor partiet valgte to folketingskandidater og spidskandidat til regionsvalget i 2025.

Dansk Folkeparti beskriver selv valg af spidskandidat til regionsvalget som aftenens vigtigste punkt. Årsagen er, at kandidaten sammen med regionsrådsmedlem Finn Rudaizky skal kæmpe bornholmernes sag i regionen, og sammen med DF's gruppe i kommunalbestyrelsen skal personen også definere partiets holdninger på sundhedsområdet de kommende 18 måneder.

Valget faldt på Michelle Boss.

– Jeg er stolt og glad over, at foreningens medlemmer vælger mig til en så vigtig opgave. Vi står og kigger frem mod store omvæltninger på sundhedsområdet, og det er meget vigtigt, at snitfladerne bliver lagt på en sådan måde, at bornholmerne får bedre vilkår, end de gør i dag, siger hun i en pressemeddelelse.

Michelle Boss mener, at servicen især på det psykiatriske område halter bagefter.

– Det er hverken kommunens eller regionens skyld, men som systemet er i dag, går der for meget kassetænkning i den, hvilket efterlader nogle af vores allersvageste uden den rette hjælp i rette tid. At forbedre den situation er for mig at se den vigtigste dagsorden i forhold til regionsvalget næste år, siger hun.

Michelle Boss blev også valgt som folketingskandidat sammen med René Danielsson.



René Danielsson er en af Dansk Folkepartis to lokale folketingskandidater. Arkivfoto: Jacob Jepsen

 



Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT