Byting støtter sankthansfest

NOTITS | 8. JUN 2023 • 17:08
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
8. JUN 2023 • 17:08

Rønne-Knudsker Byting har på et bestyrelsesmøde fordelt penge fra regionskommunens lokalsamfundspulje. Ønsket er, at pengene skal bidrage til at gøre Rønne-Knudsker til et godt sted at være, fortæller bytinget i en pressemeddelelse.

På mødet fik Bornholmske Musikamatørers Kor penge til en kursusdag, Rønne Handelsstandsforening fik midler til blandt andet sommerliv, internationalt marked og blomsterudsmykning, og Nørrekås' Venner fik støtte til en bålfest i forbindelse med sankthans. Der var også penge til bymuseet Erichsens Gård og rollespilsforeningen Kompagni Gottheim.

Bestyrelsen i Rønne-Knudsker Byting opfordrer alle med gode initiativer til gavn for Rønne og Knudsker til at sende en ansøgning om økonomisk støtte. Det kan man gøre via bytingets hjemmeside.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 27-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag: Det variable timepris-produkt er denne tirsdag i gennemsnit 17% billigere end det kvartalsfastsatte produkt. Tørretumblertesten afslører, at du sparer yderligere 4,41 kr. ved at tørre dit tøj kl. 23 i stedet for kl. 18. Opdateret kl. 00.14. Næste opdatering kl. 13.14.

Bornholms energi og forsyning