Samme gåpåmod finder man hos Hotel Falcon i Sandvig, der åbnede i juni 2020. Også her forsøger man sig med vinteråbent, og selvom belægningen ikke er overvældende, oplever man alligevel opbakning, fortæller direktør Mette Tiensuu.
– Vi har lige nu ni værelser åbne, og der er halvdelen booket. Så det er egentlig rimelig pænt, men vilkårene er selvfølgelig sværere for os. De fleste tager i sommerhus, hvor man kan være flere sammen og har flere muligheder for aktiviteter og madlavning, siger Mette Tiensuu. Hun har derfor også måttet tænke i kreative løsninger for at kompensere for coronarestriktioner.
– Vi har lavet nogle af vores værelser om til dining-rooms, hvor man kan sidde og spise, for vi udbyder også take-away. Derudover forsøger vi hele tiden med små finjusteringer, der kan give en ekstra luksus, for eksempel med flere muligheder for take-away som vores gæster kan tage med ud på øen. Forleden postede jeg også om de bornholmske langrendsruter på vores Facebook-side, hvilket gav nogle bookinger, fortæller Mette Tiensuu.
Hotel Falcon i Sandvig. Foto: Berit Hvassum
Også på Hotel Sandvig Havn har man måttet tænke innovativt for at hjælpe gæsterne i en coronatid, fortæller ejer Kjeld Hammer.