Her er det lokale Vestas-hold

Her er det lokale Vestas-hold
Christer Knudsen, Adrian Becke og Lone Hesselbjerg Svendsen udgør administrationsholdet på Vestas-projektet på Rønne Havn. Pressefoto
NYHED | ABONNENT | 6. DEC 2022 • 05:30
Holger Larsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
6. DEC 2022 • 05:30

Tre lokale udgør Vestas’ administrationshold på Bornholm ved udskibningen af vindmøller.

Tre lokale – Lone Hesselbjerg Svendsen, Adrian Becke og Christer Knudsen – udgør tilsammen det såkaldte site administrationsteam på Vestas-projektet på Rønne Havn, hvor der netop nu bliver udskibet 27 vindmøller til havvindmølleparken Arcardis Ost 1 tæt på den tyske ø Rügen.

Det skriver Rønne Havn i en pressemeddelelse.

Lone Hesselbjerg Svendsen kom i sommer med mange års erfaring i bagagen fra det københavnske erhvervsliv. Hun har blandt andet haft et job i Karamelkompagniet i Rønne, men savnede et job i et internationalt miljø. Det fik hun i Vestas, hvor hun er site-assistent og står for en del af de administrative og lokale HR-funktioner på Vestas-site, der er en international arbejdsplads, hvor der hver dag bliver talt engelsk med mange accenter.

Christer Knudsen, der også arbejder som site assistent. er bornholmer. Han har blandt andet ansvar for indkvartering og diverse servicefunktioner.

Christer Knudsen har tidligere været ansat på offshore-projektet Kriegers Flak, der holdt til på Rønne Havn i 2021. Han rejste derefter ud som en del af Siemens Gamesas projektteam i Cuxhaven, inden han i maj blev ansat på Vestas site på Rønne Havn i en ny administrativ rolle.

– Jeg drømmer om at arbejde på de mange vindmølleprojekter, der skal etableres rundt i hele verden. Derfor er det oplagt, når nu der er et projekt på Rønne, at jeg også bliver en del af det, siger Christer Knudsen i pressemeddelelsen.

Adrian Becke flyttede i 2020 fra Hamborg til Hasle. Han har arbejdet i det maritime erhverv som skibsinspektør, hvor han har koordineret og planlagt servicearbejdet på krydstogtskibe. Hans arbejde hos Vestas involverer administrative opgaver, hvor han blandt andet er i kontakt med de lokale virksomheder, der arbejder for Vestas, opretter ordrer og tager sig af fakturaerne.