Bornholmer venter barn med kendt sanger

Bornholmer venter barn med kendt sanger
Til daglig bor Agnes Gjetting i København. Der er et helt andet tempo, end det hun er vant til fra Arnager, hvor hele familien nærmest boede i baghaven, og der var mere natur og ro, fortalte hun sidste år. Eget foto.
NYHED | 1. MAR 2024 • 17:08
NYHED
1. MAR 2024 • 17:08
Af:
Ritzau

Bornholmske Agnes Gjetting og den danske sanger Rasmus Nøhr får snart en datter. Det fortæller de i et opslag på Facebook.

Inden længe kommer storken med en lille ny hjemme ved den danske sanger Rasmus Nøhr og den 22-årige bornholmer Agnes Gjetting. 

Det fortæller parret i et opslag på Facebook.

"Med smil og tårer, håb og taknemmelighed kan Agnes og jeg fortælle, at vi skal være forældre til en meget livlig og danseglad pige lige om lidt eller i midten af marts", skriver de kommende forældre om familieforøgelsen.

Parret løfter også sløret for, hvad deres datter formentlig skal hedde:

"Vi glæder os, og vi tror måske, hun hedder Lulu," lyder det i opslaget.

Agnes Gjetting er opvokset i Arnager og var i 2023 finalist i skønhedskonkurrencen Miss Danmark. Det kan man læse meget mere om her

Rasmus Nøhr fik sit store gennembrud i 2006 med hittet "Sommer i Europa", der samme år var den næstmest spillede sang på P3.

Han har gennem sin karriere udgivet flere albummer. Blandt andet "Fra kæreste til grin" i 2010. Den seneste plade, "Monas butik", udkom i 2018.

Derudover er hans musik blevet fortolket i programmet "Toppen af poppen".

Ud over at skrive musik har Rasmus Nøhr også svinget hofterne på dansegulvet. I 2012 deltog han i underholdningsprogrammet "Vild med dans", hvor han dansede med Karina Frimodt.