Andreas bliver formand for det hele

Andreas bliver formand for det hele
Det er fem år siden Andreas Brandt-Andersson blev ejer af Feriepartner Bornholm. Arkivfoto: Allan Rieck
NYHED | 23. SEP 2024 • 19:00
NYHED
23. SEP 2024 • 19:00

Efter 12 år i kæden bliver Andreas Brandt-Andersson formand for det hele.

Til daglig holder han til på Aakirkeby Torv som direktør i og ejer af Feriepartner Bornholm, men fremadrettet har 43-årige Andreas Brandt-Andersson et ansvar for den landsdækkende kæde. Han er nemlig blevet udpeget af de 35 lokale bureauer som ny formand for Feriepartner Danmark

Med over 8.500 danske sommerhuse i porteføljen er Feriepartner landets største danskejede sommerhusudlejer.

Andreas Brandt-Andersson overtager posten efter Jan Brusgaard fra Feriepartner Nordjylland, der efter eget ønske har valgt at give stafetten videre efter 14 år som formand for kæden.

– Jeg er både taknemmelig og beæret over at skulle bære fanen som formand videre efter det enorme stykke arbejde, som Jan Brusgaard har udført de seneste 14 år på posten. Det er fantastisk at mærke den store opbakning fra kollegerne i partnerkredsen, og jeg ser frem til at tage fat på de spændende udfordringer, vi står overfor på tværs af alle vores bureauer i hele landet. Feriepartnerkæden står i dag et rigtig godt sted, og det er min ambition at bygge videre på det solide fundament, der er skabt, siger Andreas Brandt-Andersson i en pressemeddelelse.

Med 12 års erfaring i Feriepartner-kæden og fem år som indehaver af Feriepartner Bornholm har Andreas Brandt-Andersson et indgående kendskab til både kæden og branchen for sommerhusudlejning. Andreas Brandt-Andersson har desuden gennem de seneste otte år været medlem af Feriepartners divisionsledelse, der repræsenterer og arbejder for kædens 35 lokale bureauer.

– Feriepartner lægger netop nu sidste hånd på kædens nye strategi, og det bliver vores vigtigste opgave at forløse denne i de kommende år – til gavn for hele kæden og de enkelte bureauer. Feriepartner har gode forudsætninger for at sikre, at danske sommerhusejere samt danske og internationale gæster, der vælger Feriepartner, får en enestående oplevelse. Det er det, vi kæmper for hver dag, lyder det fra Andreas Brandt-Andersson.

Den nye formand er oprindeligt fra Uppsala i Sverige, i dag bosiddende på Bornholm og gift med Katrine. Sammen har parret tre børn.



Allan Rieck

 



Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT