Unikt havnemiljø rykker tættere på byen

Unikt havnemiljø rykker tættere på byen
Hvis kabalen går op, og flytningen af Bornholms Træbådelaug lykkes, uden at noget går tabt, så kan slutresultatet ved remisen og på Nørrekås blive rigtig godt, mener museumsdirektør Jacob Bjerring-Hansen. Foto: Henrik Nielsen
NYHED | ABONNENT | 20. JAN 2023 • 15:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
20. JAN 2023 • 15:30

Tiden er den helt store udfordring, når det gælder flytningen af Bornholms Træbådelaug. Til gengæld kan slutresultatet blive rigtig godt, hvis det lykkes, vurderer Bornholms Museums direktør.

Det bliver en kæmpe mundfuld for Bornholms Træbådelaug at flytte fra Sydhavnen til Nørrekås i Rønne, men hvis det lykkes at flytte aktiviteterne et par kilometer mod nord, kan det blive rigtig godt det nye sted. Det vurderer direktør Jacob Bjerring-Hansen på Bornholms Museum, som er engageret i sagen, fordi lauget passer og vedligeholder nogle af museets historiske både.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her