Listen af kunstnere vokser: Festival kigger ind i rekordår

Listen af kunstnere vokser: Festival kigger ind i rekordår
Foto: Hjalte Gregersen
NYHED | 9. MAJ 2024 • 11:00
NYHED
9. MAJ 2024 • 11:00

Wonderfestiwall har netop føjet fem navne til sit lineup. Der er både tale om erfarne og upcoming musikere. Samtidig ser det ud til at blive endnu et rekordår på Slotslyngen.

Carpark North, Pil, August Høyen, Batsheba og Ella Augusta. Listen af optrædende til årets Wonderfestiwall på Slotslyngen ved Hammershus vokser, og nu er førnævnte fem kunstnere føjet til den.

– De nye kunstnere på programmet tilfører et godt mix af erfarne og upcoming musikere, der er garanter for at give et godt show. Musikprogrammet for i år er næsten ved at være på plads, og vi glæder os til at løfte sløret for de sidste kunstnere i løbet de næste par uger, ligesom vi kan løfte sløret for spilleplanen meget snart, fortæller booker Robin Hounisen i en pressemeddelelse.

Wonderfestiwall fortæller videre, at 80 procent af billetterne nu er solgt.

– De seneste år har vi oplevet en større popularitet og efterspørgsel end nogensinde før, hvilket er helt fantastisk. Vi rykker os hele tiden år for år, og det skyldes ikke mindst vores gæster, der hvert år besøger os fra hele landet. Desværre bliver man også nødt til at skuffe nogle glade og loyale festivaldeltagere, da det jo kun er et begrænset antal billetter vi kan frigive - og som det ser ud lige i øjeblikket, så kigger vi ind i endnu et rekordår, siger medarrangør Daniel Mühlendorph, der tilføjer:

– Så derfor kommer jeg lige med en venlig opfordring til alle: Skynd jer at køb jeres billetter før vi pludselig er udsolgt.

Wonderfestiwall løber af stablen fra den 15. til 18. august.