26-årig brite jages for drab på BBC-kommentators kone og døtre

10. JUL 2024 • 15:53UDLAND

Politiet tror, at der ved angreb på de tre kvinder nord for London blev brugt armbrøst eller lignende våben.

Britisk politi oplyser, at tre kvinder, som tirsdag aften blev myrdet i en bolig lige nord for London, alle var i familie med BBC's hestesportskommentator John Hunt.

Det rapporterer mediet BBC.

Det drejer sig om konen Carol Hunt og parrets døtre. De var henholdsvis 61, 28 og 21 år.

De blev tirsdag aften fundet med livstruende skader i en bolig i London-forstaden Bushey. Kort efter døde kvinderne, og politiet efterlyser nu 26-årige Kyle Clifford.

Politiet oplyser, at angrebet mod de tre kvinder blev udført med en armbrøst eller et lignende våben. Der er iværksat en stor eftersøgning af den formodede gerningsmand.

Politiet er i gang med at undersøge, om der er en forbindelse mellem de tre kvinder og Kyle Clifford.

- Dette er en utroligt svær hændelse for ofrenes familier, og vi beder om, at deres privatliv bliver respekteret, mens de bearbejder det, der er sket, skriver politiinspektør Rob Hall i en pressemeddelelse.

- Mens vi stadig er på et tidligt stadie i efterforskningen, leder vi aktivt efter Kyle Clifford, som vi tror kan være i Hertfordshire og det nordlige London.

- På grund af sagens alvorlige karakter vil jeg bede enhver, der ved, hvor han er, om at kontakte politiet med det samme, skriver politiinspektøren videre.

Der er ifølge politiet en risiko for, at Kyle Clifford er bevæbnet. Derfor opfordres borgere til ikke at henvende sig til ham, hvis de møder ham.

Politiet oplyser ikke, hvilken type skader kvinderne blev fundet med, og hvad der fik politiet til at rykke ud til adressen i Bushey.

Der blev sendt tre ambulancer, en akutlægebil og to ambulancehelikoptere. Men det lykkedes altså ikke at redde de tre kvinders liv.

Politiets efterforskning fortsætter på stedet de kommende dage.

Bushey, der har cirka 28.000 indbyggere, ligger cirka 20 kilometer fra den britiske hovedstads centrum.

/ritzau/

MESTE LÆST UDLAND (48 T)

SENESTE RITZAU