West Ham-spiller er mistænkt for at gå efter gule kort

23. MAJ 2024 • 22:18SPORT

Lucas Paqueta har ifølge fodboldforbundet FA forsøgt at pådrage sig gule kort med vilje i Premier League.

Det Engelske Fodboldforbund, FA, har indledt en disciplinærsag mod West Ham-spilleren Lucas Paqueta.

Den 26-årige brasilianske midtbanespiller er anklaget for brud på reglerne om betting.

Ifølge FA har Paqueta bevidst forsøgt at pådrage sig gule kort ved flere lejligheder.

Efterforskningen af Paqueta blev indledt, da FA blev gjort bekendt med mistænkelige spillemønstre omkring brasilianerens gule kort i slutminutterne af en kamp mod Bournemouth.

Regelbruddene og anklagerne om at påvirke kampe med væddemål for øje har ført til afhøring af Paqueta i september sidste år. Her gav han efterforskerne adgang til sin mobiltelefon.

Regelbruddene skulle være sket i mindst fire Premier League-kampe i 2022 og 2023. Det skulle være sket med henblik på, at en eller flere personer kunne vinde penge ved at spille på udfald om advarsler hos bookmakere.

Helt præcist drejer det sig om West Hams kampe mod Leicester i november 2022, Aston Villa i marts 2023, Leeds i maj 2023 samt Bournemouth i august 2023.

Derudover er Paqueta anklaget for at bryde FA's regler ved yderligere to anledninger.

Paqueta har indtil 3. juni til at svare tilbage på anklagerne, men allerede torsdag aften afviste han alle beskyldninger på sin Instagram-profil.

- Jeg er ekstremt overrasket og vred over, at FA har besluttet at anklage mig for dette.

- I ni måneder har jeg samarbejdet i alle led af deres efterforskning og givet alle de informationer, jeg kan. Jeg afviser alle anklager i deres helhed og vil kæmpe for at rense mit navn, skriver Paqueta.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU