Vendsyssel udskyder Sønderjyskes oprykning mindst en uge

18. APR 2024 • 20:10SPORT

Sønderjyske må vente i mindst en spillerunde mere på at kunne rykke op i Superligaen efter 0-0 mod Vendsyssel.

Sønderjyske havde en god mulighed for at rykke op i Superligaen i 26. spillerunde, men efter 0-0 hjemme mod Vendsyssel FF er det ikke muligt.

Som minimum må sønderjyderne vente en spillerunde yderligere efter pointtabet torsdag aften i Haderslev.

Med det uafgjorte resultat topper Sønderjyske tabellen med 56 point efter 26 kampe. Det er et point mere end AaB på andenpladsen, der har spillet en kamp færre. De to bedste hold rykker op.

Vendsyssel indtager tredjepladsen med 39 point og kan matematisk stadig nå at indhente topholdene med seks spillerunder tilbage.

Sønderjyske er dog hele 17 point foran Vendsyssel med 18 point tilbage at spille om. Så der er flere matchbolde i vente for sønderjyderne.

I torsdagens kamp gik Sønderjyske efter sejren i stort set hele opgøret, men Vendsyssel forsvarede sig heroisk.

Første halvleg forløb ret jævnbyrdigt, og Vendsyssel var godt med i denne fase af opgøret.

16-årige Olti Hyseni viste stor energi hos Sønderjyske, og teenageren modtog et gult kort for at sende en modspiller ud over sidelinjen og ind i en række havestole med en hård skuldertackling.

I anden halvleg tog Sønderjyske taktstokken og dominerede med bolden og skabte de største chancer.

Kort efter pausen ramte Sønderjyske-angriberen Søren Andreasen stolpen på en flugter.

To minutter senere var Olti Hyseni tæt på at få scoret med en spektakulær tåhyler. Men bolden prellede af på indersiden af stolpen.

Sønderjyske kom nærmere og nærmere en scoring, men skarpheden var der ikke.

Den indskiftede Sønderjyske-spiller Andreas Oggesen havde en nærgående afslutning mod slutningen af kampen, men symptomatisk gik bolden et stykke over mål.