United tager foreløbig voldsanklagede Antony til nåde

29. SEP 2023 • 13:40SPORT

Brasilianeren Antony kan atter træne og blive udtaget til kampe for Manchester United, meddeler klubben.

Tidligere på måneden kom det frem, at Manchester United-spilleren Antonys ekskæreste anklagede ham for vold. Det kostede ham i første omgang pladsen på det brasilianske landshold.

Nogle dage senere blev han også suspenderet fra træningen i Manchester United. Det skete 10. september. Men nu har den engelske klub taget spilleren til nåde, selv om efterforskningen af sagen pågår.

- Som Antonys arbejdsgiver har Manchester United besluttet, at han vil genoptage træningen på Carrington (klubbens træningsanlæg, red.) og være til rådighed for udtagelse til kampe, mens politiets arbejde fortsætter, skriver United på sin hjemmeside.

Ifølge klubben har Antony samarbejdet fuldt og helt med politiet, siden de første anklager dukkede op helt tilbage i juni.

Samtidig ved United-ledelsen godt, at sagen kan udvikle sig undervejs. Derfor har man også tilføjet følgende sætning på hjemmesiden om beslutningen:

- Det hele vil blive evalueret i henhold til nye udviklinger i sagen.

Med andre ord kan suspendering blive aktuelt igen.

Klubben har en sag i nogenlunde samme boldgade i frisk erindring. Mason Greenwood blev anholdt og anklaget for voldtægt af sin kæreste i januar 2022.

Han har ikke været på banen for klubben siden, selv om kæresten endte med at frafalde anklagerne efter lang tid. Greenwood blev denne sommer udlejet til spanske Getafe.

Manchester United købte Antony i Ajax for lidt over et år siden.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU