United-anfører kigger mod København inden skæbnekamp

11. DEC 2023 • 11:44SPORT

Meget skal gå op i en højere enhed for Manchester United, hvis holdet skal gå videre i Champions League.

Manchester United hænger i en yderst tynd tråd i Champions League inden tirsdagens kamp mod Bayern München.

Kun en sejr tæller mod tyskerne i den sjette og sidste gruppekamp, og selv da er Manchester United afhængig af et bestemt resultat fra den anden kamp i gruppen.

Manchester United kan nemlig kun gå videre i Champions League, hvis holdet vinder hjemme over Bayern München, samtidig med at FC København og Galatasaray spiller uafgjort tirsdag aften i Parken.

United-anfører Bruno Fernandes erkender, at resultaterne har været for dårlige, men giver ikke op trods den øjeblikkelige sidsteplads i gruppen.

- Vi ved selvfølgelig godt, at den næste kamp bliver virkelig hård. Vi er nødt til at vinde over Bayern og vente på et godt resultat for os i den anden kamp.

- Men vi skal først og fremmest gøre vores arbejde. Vi skal vide og forstå, at det bliver en vanskelig kamp for os. Men vi er mere end i stand til at skaffe et resultat, siger Fernandes ifølge AFP.

Portugiseren har svært ved at forstå, hvorfor holdet ikke har været i stand til at sætte en stime af gode præstationer sammen.

- Når vi har spillet en god kamp, så præsterer vi ikke på samme måde i den næste.

- Jeg ved ikke, om det er mangel på koncentration eller fokus eller noget andet. Men det er noget, vi skal være klar over. Vi skal være i stand til at vinde flere kampe i træk, siger Fernandes.

United-manager Erik ten Hag savner også større stabilitet i denne sæson, hvor det er blevet til 11 nederlag i 23 kampe på tværs af alle turneringer.

- Vi er meget ustabile. Vi har evnerne til at levere gode præstationer, men vi skal gøre det i hver eneste kamp og hver tredje dag.

- Jeg mener ikke, at vi er gode nok endnu til at være stabile som hold. Vi er nødt til at forbedre os på den del, siger Erik ten Hag.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU