TV 2 Play hæver prisen før Superligaens start

28. MAJ 2024 • 11:08SPORT

En stigning på 30 kroner venter de TV 2 Play-abonnenter, der ønsker at se kampe fra Superligaen i næste sæson.

Danske fodboldfans, der vil se kampe fra Superligaen i næste sæson, kommer til at betale mere i abonnement hos TV 2 Play.

TV 2 Play-pakken, der indeholder sport med reklamer, stiger helt præcis fra 189 kroner om måneden til 219 kroner fra 1. juli. Det er en stigning på 30 kroner.

Det oplyser TV 2 Play i en mail, der er sendt ud til deres abonnenter. Her begrunder man det blandt andet med købet af dyre rettigheder til at vise kampe fra Superligaen.

- Vi vil gerne fortsat være en af danskernes foretrukne streamingtjenester. Derfor styrker vi hele tiden vores indhold inden for underholdning, reality, fiktion, dokumentar og aktualitet.

- Vi har også løbende fokus på at kunne tilbyde de største og mest populære sportsbegivenheder. Blandt andet har vi sikret os rettigheder til Superligaen, der vil give adgang til nyt indhold i din pakke, lyder det i mailen.

Fra 2024/2025-sæsonen kommer TV 2 til at vise fodbold fra Superligaen. Frem til 2030 deler TV 2 rettighederne til at vise kampe fra Danmarks bedste fodboldrække med Viaplay.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU