TTH smider sejren med dyrebare fejl mod Lauge og co.

19. SEP 2024 • 21:48SPORT

Rasmus Lauge og Bjerringbro-Silkeborg var i problemer, men besejrede TTH Holstebro i en jævnbyrdig kamp.

Det kunne snildt være gået begge veje, men en stribe fejl af TTH Holstebros spillere i slutfasen blev afgørende i nederlaget på 31-33 til Bjerringbro-Silkeborg torsdag aften.

TTH var ellers godt på vej mod sæsonens anden sejr af tre mulige i håndboldherrernes liga.

Fem scoringer på stribe havde bragt værterne foran 28-26, og tilskuerne i Gråkjær Arena kunne ane to point, der ville få de lokale helte endnu længere fra den bundstrid, de har været en del af de seneste år.

Men en stribe fejl, mens TTH Holstebro spillede syv mod seks i angrebet ved at tage målmanden ud, blev dyre.

Rasmus Lauge og holdkammeraterne straffede de sløsede værter og scorede flere gange på tomt mål, og da Alexander Lynggaard med lidt under et minut igen gjorde det til 32-30, var kampen i Holstebro afgjort.

Lauge blev topscorer med otte mål for BSH, men det var i lige så høj grad en velspillende Mikkel Løvkvist, der med 11 redninger i målet var afgørende for sejren.

BSH står nu noteret for fire point for tre kampe på fjerdepladsen. Det er et enkelt mere end TTH, der ellers kunne have spillet sig helt op i de sjove placeringer, men nu må tage til takke med femtepladsen og meget vel kan blive overhalet snart.

To stimer blev brudt i torsdagens anden kamp i herrernes liga. KIF Kolding havde vundet sine to første kampe før hjemmekampen mod TMS Ringsted, som omvendt havde sit første point til gode i sæsonen.

Begge dele blev der sat en stopper for, da holdene spillede 31-31 efter en pauseføring til KIF på 13-11.