Thomas Frank: Det er tæt på umuligt at stoppe Haaland

13. SEP 2024 • 10:55SPORT

Erling Haaland er kommet flyvende fra land i den nye sæson, og lørdag skal han op mod Thomas Franks Brentford.

Et mål mod Chelsea, hattrick mod Ipswich, hattrick mod West Ham.

Erling Haaland har indledt den nye sæson for Manchester City i skræmmende form. Han har scoret syv af holdets ni mål i tre sejre, og lørdag kan det gå ud over Thomas Franks Brentford, som gæster City of Manchester Stadium.

Den danske manager har givetvis en plan for at dæmpe op for den 24-årige nordmand, men direkte adspurgt erkender Frank opgavens enorme sværhedsgrad.

- Det er tæt på umuligt. Mange hold har forsøgt at neutralisere ham. Jeg synes, han er en glimrende spiller. Hans bevægelser i boksen er nok nogle af de bedste, vi nogensinde har set.

- Måden, han læser spillet og konstant bevæger sig og hele tiden er fokuseret og bevidst om, hvor han skal være, er topklasse. Han er en god spiller på verdens bedste hold, siger Frank ifølge Reuters.

Haaland har scoret utrolige 70 mål i 69 kampe i Premier League, men netop Brentford har haft nogenlunde styr på målmaskinen.

I tre kampe mod Brentford har han "kun" lavet et mål og en assist. Det faldt i seneste møde, som City vandt 1-0 på hjemmebane i februar.

Thomas Franks statistik mod Pep Guardiolas Manchester City er heller ikke blandt de værste. Seks ligakampe har givet to Brentford-sejre og fire City-sejre.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT