Svensker pander et point hjem til Tottenham mod City

3. DEC 2023 • 19:39SPORT

Tottenham var i stand til at udfordre Manchester City, der smed en føring i slutfasen af den engelske topkamp.

En hæsblæsende fodboldkamp mellem Manchester City og Tottenham endte 3-3 i den engelske Premier League.

Generelt var det en kamp, der bølgede frem og tilbage, og holdene skiftedes med at tage føringen.

Tottenham kom med en hurtig scoring på 1-0, inden City vendte det og bragte sig foran 2-1. Det blev også 2-2, inden Manchester City endte med at smide en føring på 3-2 til slut, så det hele endte med en pointdeling.

Med det uafgjorte resultat er City placeret på tredjepladsen i ligaen med 30 point efter 14 kampe. Arsenal og Liverpool er nummer et og to med 33 og 31 point. Tottenham har 27 point på femtepladsen.

Tottenham-angriberen Son Heung-min bragte udeholdet foran 1-0 efter blot seks minutter.

Målet kom efter et hjørnespark til Manchester City, som havde mange mand med fremme.

Og så blev en lang bold fra Tottenhams Dejan Kulusevski pludselig farlig, da Citys kantspiller Jeremy Doku tøvede i sit forsvarsspil.

Son headede bolden forbi Doku og kom helt fri i feltet med City-keeper Ederson, som burde have gjort mere ved sydkoreanerens afslutning.

Tre minutter senere scorede Son igen. Men denne gang i eget net. Bolden ramte Son på benet, inden den havnede i nettet.

Erling Haaland brændte kort efter en gigantisk chance helt fri i feltet, hvor City-angriberen formåede at ramme forbi målet.

Større skarphed viste Citys kantspiller Phil Foden, da han fik serveret bolden lige foran sig til en nem scoring til 2-1 efter lidt over en halv time.

Den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg blev skiftet ind til anden halvlegs start, og han var med til at gøre en positiv forskel på den centrale midtbane for Tottenham.

Efter 69 minutter blev Tottenham belønnet for et godt angreb, og det var midtbanespilleren Giovani Lo Celso, der med fremragende sparketeknik udlignede til 2-2.

Indskiftede Jack Grealish var manden bag Citys scoring til 3-2 efter 81 minutter. City udnyttede et boldtab fra Tottenhams midtbanespiller Yves Bissouma. Det blev straffet med hurtige kombinationer i Tottenhams felt.

I det 90. minut headede Dejan Kulusevski målet til 3-3 i nettet, da den formstærke svensker overmatchede Nathan Aké i Citys forsvar.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU