Sur Lars Christiansen stopper i Flensburg-Handewitt

7. JUN 2023 • 20:56SPORT

Storklubben ansætter ekstræner Ljubomir Vranjes som sportslig leder og siger farvel til Lars Christiansen.

Den tidligere danske håndboldlandsholdsspiller Lars Christiansen er færdig som sportsdirektør i storklubben Flensburg-Handewitt.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at den tidligere cheftræner Ljubomir Vranjes vender tilbage til klubben og får titel som sportslig leder.

Dermed er der ikke længere plads til Lars Christiansen, der som aktiv spillede 14 sæsoner i den nordtyske klub.

- Vi har besluttet os for at genopruste, for vi vil have nye impulser til den sportslige afdeling, siger direktør Holger Glandorf.

- Flensburg-Handewitt er Lars Christiansen yderst taknemmelig for det arbejde, han har ydet, og han vil altid have en plads i klubbens historie, lyder det.

De rosende ord giver Lars Christiansen ikke meget for. Han har ikke meget tilovers for ledelsen og bestyrelsen, som ifølge Lars Christiansen mangler sportslig indsigt, og som i flere måneder har talt usandt over for nøglemedarbejdere.

- Jeg kan ikke længere genkende klubben og den måde, de gør tingene på, og jeg kan ikke stå inde for nogle af de ting, der er sket de seneste måneder - at de siger én ting, men gør noget andet, siger Lars Christiansen i et længere interview med TV 2 Sport.

Efterfølgeren Ljubomir Vranjes var cheftræner i Flensburg-Handewitt fra 2010 til 2017. Siden har han været på en rundtur mellem forskellige trænerjob hos europæiske klubber og landshold.

Han stod senest i spidsen for Nimes i den bedste franske række.

Vranjes kommer i Flensburg-Handewitt til at arbejde tæt sammen med den danske cheftræner Nicolej Krickau, der kommer til fra GOG efter sommerpausen.

- Ljubomir Vranjes medbringer en enorm international ekspertise. Han har et stærkt netværk i hele Europa og har masser af erfaring - ikke mindst fra sin første periode i Flensburg.

- Derudover er han en udpræget håndboldfagmand og har blik for unge talenter, siger Holger Glandorf.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

22. JUL 2024 • 21:24INDLAND/KRIMINAL
Telegram annulleret