Spillerforeningen begærer Jammerbugt konkurs

17. AUG 2022 • 19:51SPORT

Jammerbugt mangler fortsat at udbetale løn til flere spillere, og nu er fodboldklubben begæret konkurs.

Jammerbugt, der spiller i den tredjebedste danske fodboldrække, er blevet erklæret konkurs af Spillerforeningen.

Det oplyser Allan Reese, vicedirektør i Spillerforeningen, til P4 Nordjylland.

- Vi har igennem rigtig mange måneder forsøgt at få klubben til at betale, og det er også lykkedes i nogle henseender.

- Men vi står også med rigtig store summer til spillere, som overhovedet ikke har fået løn siden januar, og vi har også en spiller, som overhovedet ikke har fået en krone i løn, siger Allan Reese til P4 Nordjylland.

Det skyldes, at klubbens tyske ejer, Klaus-Dieter Müller, ikke har udbetalt løn til en række af holdets spillere. Det drejer sig om flere hundredtusinder kroner.

Det er særligt behandlingen af to spillere, som har fået Spillerforeningen til at handle.

- Vi havde indgået et forlig med Klaus om, at de to spillere skulle have været betalt i slutningen af juni. Det er ikke sket. Vi har været i dialog med Klaus, og måske kommer pengene, måske ikke.

- Men vi føler ikke længere, at vi kan stå model til det, når vi har at gøre med spillere, der har mistet så mange penge på det, de troede var en kontrakt, siger Allan Reese.

Den endelige betalingsfrist for Klaus-Dieter Müller til at få afviklet sin gæld skulle have været onsdag, men fristen er blevet udsat til næste uge.

Tyskeren afviser over for avisen Nordjyske, at Jammerbugt er ved at gå konkurs. Han kalder det spil for galleriet fra Spillerforeningens side og lover, at pengene til spillerne er på vej.

- Vi kommer ikke til at gå konkurs. Jeg ved ikke, hvorfor det her skal køres sådan op. Jeg tror, Spillerforeningen prøver at presse mig og klubben. Det er bullshit.

- Jeg har fortalt, at jeg agtede at betale det krav, jeg har modtaget fra dem. De penge kommer til at falde til den aftalte tid, så jeg kan ikke forstå den her snak om konkurs, siger Klaus-Dieter Muller til Nordjyske.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU