RB Leipzig fyrer sportsdirektør efter Bayern-rygter

29. SEP 2023 • 19:03SPORT

Max Eberl er færdig i Leipzig, efter at han har undladt at dementere rygter om et skifte til Bayern München.

Lørdag mødes RB Leipzig og Bayern München i et topbrag i den tyske Bundesliga, men uden for banen er kampen mellem de to storklubber allerede i fuld gang.

Fredag aften meddeler RB Leipzig, at den erfarne sportsdirektør Max Eberl er blevet fyret med øjeblikkelig virkning på grund af "manglende forbundethed til klubben".

Det sker ifølge fodboldmagasinet Kicker, fordi Eberl hverken internt eller eksternt har distanceret sig fra hårdnakkede rygter om et snarligt skifte til netop Bayern München.

RB Leipzig skriver på sin hjemmeside, at Rouven Schröder overtager Max Eberls opgaver.

Det er blot ti måneder, siden Eberl kom til Leipzig. Forinden havde han gennem 14 år med stor succes haft en lignende position i Mönchengladbach.

I januar 2022 trak han sig fra jobbet, fordi han følte sig udbrændt, og det vakte en del utilfredshed blandt Mönchengladbach-fansene, da han senere samme år lod sig hyre af den udskældte Red Bull-klub.

Bayern München fyrede i sommer både administrerende direktør Oliver Kahn og sportsdirektør Hasan Salihamidzic. Allerede ved den lejlighed blev Eberl nævnt som en kandidat til et topjob i klubben.

Som aktiv indledte Max Eberl sin fodboldkarriere i Bayern Münchens ungdomsafdeling og blev senere noteret for en enkelt førsteholdskamp.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU