PSG-træner sår tvivl om holdets niveau efter CL-nederlag

2. OKT 2024 • 09:56SPORT

PSG-træner Luis Enrique savnede gejst fra sit hold, der tirsdag tabte 0-2 til Arsenal i Champions League.

Det er usikkert, hvor lang tid det vil tage Paris Saint Germain at nå tilbage til sit sædvanlige niveau, efter at Kylian Mbappé røg til Real Madrid i sommer.

Det siger cheftræner Luis Enrique efter et ydmygende 0-2-nederlag til Arsenal i Champions League tirsdag aften.

- Jeg kan ikke rigtig vurdere vores holds niveau. Det må vi vente med til slutningen af sæsonen, siger han.

Det er holdets første nederlag i sæsonen.

Kai Havertz og Bukayo Saka bragte Arsenal i front før pausen, og selv om PSG ramte stolpen to gange, blev franskmændene holdt i skak af briterne.

Enrique accepterer sin del af ansvaret for nederlaget, da han udelod offensivspilleren Ousmane Dembélé af disciplinære årsager. Men han sætter spørgsmålstegn ved holdets kampgejst.

- I dag var vi langt fra det niveau, som er nødvendigt i den type kampe. Arsenal var meget bedre med hensyn til pres og intensitet, og de vandt alle dueller, siger Enrique.

Spanieren førte PSG til semifinalen i Champions League i sidste sæson, da franskmændene slog hans tidligere klub Barcelona i kvartfinalen. Her scorede Mbappé to gange, og Dembélé ydede også en stor indsats.

PSG ligger i toppen af den franske liga og slog Girona i holdets første gruppekamp i Champions League. Arsenal var dog bedre tirsdag aften, understreger han.

- Det var vores første store rival på et højere niveau. Vi vidste fra første minut, at de ville presse os, og det gjorde de. Vi kunne ikke klare presset, lyder det fra Enrique.

Der ligger et stort stykke arbejde foran træneren, der skal få holdet op på samme niveau som før sommeren.

- Jeg ved ikke, hvor vi står. Jeg har en klar idé om, hvor jeg vil have os hen, men jeg ved ikke, hvor meget tid jeg har brug for, siger han.

/ritzau/Reuters/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT