Lars Eller scorer for fjerde gang i Washingtons NHL-sejr

6. DEC 2022 • 09:16SPORT

Danske Lars Eller spillede en vigtig rolle for Washington Capitals i den smalle sejr over Edmonton Oilers.

Washington Capitals kæmper for en plads i slutspillet i NHL, men første del af sæsonen har ikke været specielt succesrig for mestrene fra 2018.

Natten til tirsdag dansk tid kom holdet dog et skridt tættere på med en sejr på 3-2 ude over Edmonton Oilers.

Her spillede danske Lars Eller en hovedrolle.

Syv minutter inde i anden periode blev Eller spillet fri foran mål, og efter en stribe hurtige træk knaldede han pucken i nettet til 1-1.

Det var Ellers fjerde mål i sæsonen, hvor han desuden har bidraget med seks oplæg.

Edmontons canadiske stjerne Connor McDavid skaffede lidt senere en ny føring til hjemmeholdet, men scoringer af T.J. Oshie og Nic Dowd sørgede alligevel for en sejr til gæsterne.

Washington Capitals har skrabet 26 point sammen i 27 kampe. Det rækker til en 12.-plads i Eastern Conference og en sjetteplads i divisionen Metropolitan Division.

Selv om der er et stykke vej til slutspilspladserne, kan Washington Capitals finde trøst ved, at kun knap en tredjedel af den regulære sæson er færdigspillet.

I den forgangne sæson røg Washington Capitals ud i første runde af slutspillet i den nordamerikanske ishockeyliga.