Hjulmand er klar til at reagere på Tunesiens kamp

29. NOV 2022 • 14:10SPORT

Kasper Hjulmand følger med i Tunesien-Frankrig for at finde ud af, om Danmark selv skal jagte flere mål.

Under onsdagens VM-gruppekamp mod Australien kommer Danmarks bænk til hele tiden at være orienteret om, hvad stillingen er i gruppens anden kamp mellem Tunesien og Frankrig.

Vinder både Danmark og Tunesien, er målscoren afgørende for, hvem af de to lande, der går videre til knockoutfasen. Stillingen i gruppens anden kamp kan få betydning for, om Kasper Hjulmand blæser yderligere til angreb.

Den danske landstræner satser dog på hjælp fra Frankrig, så Danmark kun selv skal koncentrere sig om at vinde.

- Vi holder selvfølgelig øje med den anden kamp. Men det handler først og fremmest om, at vi spiller for at vinde vores egen kamp, og det er forhåbentlig nok.

- Hvis det skulle vise sig, at det ikke er nok, fordi Tunesien er i gang med at vinde, så målscoren kommer i spil, så har vi selvfølgelig styr på det. Så vi ved, om vi i anden halvleg skal gå mere ultimativt til værks.

- Det er jo et scenarie, at vi fører 1-0, og at det ikke er nok for os, og at vi så skal presse på, og så kommer vi selvfølgelig til at gøre det, siger Kasper Hjulmand.

Også for Australien kan det få betydning, hvad opgøret mellem Tunesien og Frankrig ender. Er stillingen lige mellem Australien og Danmark, kan Tunesien snuppe førstepladsen med en sejr over Frankrig.

Australiens landstræner, Graham Arnold, kommer i modsætning til Hjulmand ikke til at skule mod gruppens anden kamp, påstår han.

- Vi har fuldt fokus på vores egen kamp, for den anden kamp kan vi ikke kontrollere, så der er slet ingen grund til at følge med, siger Graham Arnold.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU