Harder scorer hattrick i CL-sejr over Arsenal

9. OKT 2024 • 20:48SPORT

Pernille Harder scorede de tre sidste mål for Bayern München, som i Champions League slog Arsenal.

Bayern München og Pernille Harder fik onsdag aften en drømmestart på gruppespillet i Champions League.

Den danske landsholdsanfører spillede 88 minutter og scorede hattrick for den tyske storklub, som på hjemmebane besejrede Arsenal 5-2.

På mindre end et kvarter stod 31-årige Harder for de sidste tre mål, og hun sendte dermed gæsterne hjem til London uden point.

Harder kom første gang på måltavlen efter 72 minutter, da hun stangede et hjørnespark fra holdkammeraten Carolin Simon i nettet.

Fem minutter senere brugte hun hovedet igen. Denne gang efter et indlæg fra venstre, hvor Klara Buhl med et perfekt indlæg fandt den danske profil.

Men Harder var ikke færdig endnu. Med fem minutter igen stod hun perfekt placeret i det lille felt, hvorfra hun ad to omgange bugserede bolden over stregen.

Harders landsholdskollega Kathrine Kühl så hele opgøret fra Arsenals bænk.

Sejren sender Bayern München til tops i gruppen, som også italienske Juventus og norske Vålerenga er en del af.

Sidste år formåede Bayern ikke at gå videre fra det indledende gruppespil, så Harder og holdkammeraterne har noget at revanchere.