Guardiola sender spillere i køleskabet før sæsonafslutning

22. APR 2024 • 10:37SPORT

Manchester Citys spillere har brug for ekstra hvile i et tæt kampprogram, siger Pep Guardiola.

Manchester Citys spillere har fået to fridage, hvor de er pålagt at hvile sig og tænke på noget andet end fodbold.

Det siger klubbens manager, spanieren Pep Guardiola, efter at han tidligere har brokket sig over det tætte kampprogram for de bedste klubber.

- Spillerne skal i køleskabet i to dage. De må ikke se hinanden, de skal blive hjemme ved deres familier. De skal prøve at hvile sig og ikke foretage sig noget særligt, siger Guardiola.

- Vi har to forberedelsesdage til hver af vores kommende to kampe, tilføjer spanieren.

Onsdag i sidste uge røg City ud af Champions League-kvartfinalen til Real Madrid, og under tre døgn senere skulle holdet spille FA Cup-semifinale mod Chelsea. Det lykkedes for City at vinde duellen på Wembley trods halvtunge ben.

På torsdag fortsætter klubben så sin mesterskabsjagt med en udekamp i Brighton, og på søndag venter en udekamp mod Nottingham. City har mesterskabsskæbnen i egen hænder, men har næppe til at begå fejl i den tætte duel med Arsenal og Liverpool.

Guardiola understreger, at han har rigeligt med gøremål på dette tidspunkt af sæsonen, men han afviser, at det kan komme på tale at droppe de pressemøder, der finder sted før og efter hver kamp i England.

- Jeg deltager altid i vores medieaktiviteter, fordi jeg er repræsentant for vores organisation. Det vil jeg blive ved med, men jeg har ikke tid, hvis jeg bliver bedt om ekstra medieopgaver. Når kampene falder så tæt, så har vi managere rigeligt at gøre, siger Guardiola.

/ritzau/Reuters

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU