Genrejst Astralis forlænger aftalen med holdkaptajn

21. SEP 2023 • 13:00SPORT

Siden Benjamin "Blamef" Bremer blev in-game leader hos Astralis, har pilen peget frem for holdet.

Da Benjamin "blameF" Bremer kom til Counter-Strike-holdet Astralis for knap to år siden, var det til et hold, som skulle forsøge at genopfinde sig selv, og han skulle være stjernespilleren, som in-game leaderen kunne sætte op.

Af de fem spillere, som var på holdet dengang, er han den eneste tilbage, og for tre måneder siden overtog han rollen som in-game leader, holdets kaptajn og taktiske overhoved.

Siden da er det gået fremad for Astralis, der nu er oppe som nummer fem på verdensranglisten, og ledelsen er overbevist om, at "blameF" er manden til at styre holdet endnu længere frem. Derfor har man forlænget aftalen med ham.

Astralis oplyser i en pressemeddelelse, at man er blevet enig med Benjamin "blameF" Bremer om at forlænge samarbejdet frem til udgangen af 2025.

- Benjamin har bevist sit potentiale i forhold til at blive til en stærk, moderne leder, der både formår at sætte sin egen retning samtidig med, han er virkelig god til at lytte til sine holdkammerater, siger Kasper Straube, sportsdirektør hos Astralis, i pressemeddelelsen.

- Hans dedikation og samarbejde med holdets anden naturlige lederfigur, Nicolai ”dev1ce” Reedtz, har været ekstremt vigtigt for den genrejsning af holdet, vi er i gang med, og jeg er ekstremt glad for, vi allerede nu er nået til enighed om en forlængelse.

Kontrakten stod til at udløbe ved årsskiftet.

Tidligere var han vant til at have sit primære fokus på egne individuelle færdigheder, mens han overlod de større linjer til den daværende in-game leader.

Det gør ham dog ikke noget, at han nu også skal tænke mere over, hvordan holdkammeraterne kan og skal agere i spillet.

- Jeg putter samme arbejdsmængde ind i mit individuelle arbejde, og så har jeg bare lagt nogle ekstra timer ovenpå om aftenen, men det er ikke noget problem, siger han.

- Hvis jeg ikke skulle sidde og se demoer og studere taktik der, så ville jeg sidde og se Counter-Strike alligevel.

Han kan godt lide, at han som holdets styrmand har endnu mere indflydelse på, hvordan der spilles og prioriteres. Og så tager han gerne de ekstra tæsk, som rollen også medfører.

- Man står selvfølgelig på mål for mere kritik, når man er lederen af et hold, og sådan er det jo i alle henseender af livet. Jeg har ikke noget problem med at tage ansvaret på mine skuldre, siger han.

Han og holdet skal næste gang i ilden i næste uge. Fra 26. september gælder det slutspillet i ESL Pro League.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU