FCK-træner ærgrer sig over sen opvågning i Silkeborg

6. OKT 2024 • 22:54SPORT

FC København vågnede op efter pausen og fik kæmpet 2-2 hjem i Silkeborg efter en svag første halvleg.

FC København skiftede til en 3-4-3-formation, da holdet søndag gæstede Silkeborg i Superligaen.

Men det var manglede aggressivitet og kvalitet og ikke formationen, der gjorde, at københavnerne var bagud 0-2 ved pausen.

Det mener cheftræner Jacob Neestrup efter 2-2-kampen.

- Vi manglede saft og kraft i første halvleg. Det blev markant bedre i anden halvleg, og det er ærgerligt, at det ikke skete tidligere, siger FCK-træneren til TV 2 Sport X.

Han ærgrer sig især over værternes 2-0-mål, der faldt efter en omstilling, men glæder sig til gengæld over sit holds mentalitet og over at holde modstanderen nede på en håndfuld afslutninger.

- Du må kalde mig jubeloptimist, men efter nederlaget i Herning var vi seks point efter (FC Midtjylland, red.), og nu er vi tre point efter. Det er en stor forskel. Det er også en stor forskel, at vi ikke tabte, men fik et point, som kan blive værdifuldt, siger Neestrup efter pointdelingen i Silkeborg.

Silkeborg-træner Kent Nielsen mener ikke, at man kan tale om, at hans hold "smed en sejr".

- Modstanderen var god i anden halvleg og skruede op, mens vi mistede energi og overskud - nok på grund af det høje tempo.

- Det blev et stormløb, og det var et spørgsmål om tid, inden de ville score. Jeg er overordnet afklaret med, at det blev til et point, siger Silkeborg-træneren til TV 2 Sport X.

Silkeborg har 19 point på fjerdepladsen i Superligaen.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT