FC København køber keeperen Nathan Trott i West Ham

22. JUN 2024 • 16:21SPORT

Den tidligere Vejle-keeper Nathan Trott skal i de kommende år tørne ud for FC København.

FC København har købt målmanden Nathan Trott i engelske West Ham. Trott har fået en kontrakt frem til sommeren 2028. Det oplyser FCK lørdag på klubbens hjemmeside.

25-årige Nathan Trott har været tilknyttet West Ham i en årrække uden at være slået igennem. I de seneste to sæsoner har Trott været udlejet til Vejle Boldklub.

Peter Christiansen, den afgående sportsdirektør i FCK, har været med til at få Trott til klubben. FCK har mistet målmanden Kamil Grabara, der er skiftet til Wolfsburg.

Det er også i Wolfsburg, at Peter Christiansen skal være sportsdirektør, men han afslutter sine opgaver i FCK ved siden af.

- Vi er glade for, at vi har fået en aftale på plads med en dygtig målmand, siger Peter Christiansen og tilføjer:

- Casen med Trott minder på mange måder om den, man tidligere har set med Jesse Joronen og senest Kamil Grabara, der tog fra England til en dansk superligaklub og gjorde det stærkt der, inden næste skridt til FCK.

Ud over opholdet i Vejle har Trott tidligere været udlejet til Wimbledon og franske Nancy, mens han også har spillet ungdomslandskampe for England.

- I min tid i Danmark har jeg oplevet på egen krop, hvordan det er at spille foran den fanbase, klubben har både i Parken og på udebane, og det er virkelig imponerende.

- Det ser jeg meget frem til at prøve, siger Nathan Trott.

FCK-træner Jacob Neestrup ser Nathan Trott som en forstærkning frem mod den nye sæson.

- Det er godt, vi har fået det tidligt på plads, så Nathan kan være med i hele vores opstart sammen med holdet.

- Han er ekstremt reaktionsstærk på stregen ved afslutninger fra tæt hold og har samtidig gode egenskaber ude i feltet.

- Yderligere har vi fået nogle topreferencer på ham fra England og Danmark, som også har givet os et rigtig sundt indtryk af ham som menneske og konkurrencestærk sportsmand, siger Neestrup.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU