Egne fejl irriterer uskarpe Aalborg-spillere efter CL-bet

29. SEP 2022 • 07:30SPORT

Mikkel Hansen er ærgerlig over sin lave scoringsprocent i Aalborgs CL-nederlag til polske Kielce.

Det var selvforskyldt, at Aalborgs håndboldherrer onsdag aften led sæsonens første nederlag i Champions League-gruppespillet.

Sådan lyder det fra Aalborg-profilerne Henrik Møllgaard og Mikkel Hansen efter 28-30-nederlaget på hjemmebane til polske Kielce.

- Jeg synes desværre mest, at vi tabte til os selv, for på dagen var Kielce altså heller ikke bedre. De havde svært ved at løse tingene udefra, og vores målmænd stod godt.

- Men vi ødelagde desværre tingene for os selv med for mange tabte bolde, når vi var ved at få kontakt med dem, siger Henrik Møllgaard til Nordjyske.

Han henviser til slutfasen, hvor Aalborg var lige ved at skabe maksimal spænding, men lavede uprovokerede fejl ved blandt andet at kaste bolden ud over sidelinjen.

Stjernen Mikkel Hansen havde ingen stor aften med fire scoringer på ni forsøg, det er langt under hans normale standard. Derfor er Hansen irriteret på sig selv og ærgerlig over holdets præstation.

- Når man spiller mod så gode hold, så kommer man til at lave fejl i ny og næ, men jeg synes egentlig, at vi spillede os frem til rigtig mange chancer, vi brændte bare utrolig mange chancer - også de oplagte, hvor man bør score.

- Jeg havde også en for lav scoringsprocent på afslutninger udefra, for jeg blev sat op til nogle meget fine chancer. Vi havde chancerne til at vinde kampen eller i hvert fald få uafgjort, siger Mikkel Hansen til TV3 Sport.

Efter tre ud af gruppespillets 14 spillerunder står Aalborg noteret for to sejre og et nederlag. Kun Barcelona, der har spillet en kamp færre, er ubesejret i gruppen.

Nummer et og to går i Champions League-kvartfinalerne, mens nummer tre, fire, fem og seks går i ottendedelsfinalerne.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU