City overvinder skrækstart mod Thomas Franks tropper

14. SEP 2024 • 23:10SPORT

Brentford scorede i første minut mod Manchester City, men ustyrlige Erling Haaland vendte kampen på hovedet.

Brentford chokstartede, men Erling Haaland ville det anderledes, da Manchester City lørdag vandt 2-1 på hjemmebane i Premier League.

Thomas Franks Brentford-tropper kunne ellers ikke have fået en bedre start på opgøret.

Det gæstende mandskab, der havde Mikkel Damsgaard og anfører Christian Nørgaard i startopstillingen, skulle således blot bruge 22 sekunder, før bolden lå i netmaskerne.

Efter tvivlsomt forsvarsspil fra John Stones endte kuglen ved Yoane Wissa, der som det nemmeste i verden kunne heade Brentford på 1-0.

Brentford fortsatte med at presse på og skabe chancer, men efter 20 minutter kom udligningen ud af det blå.

Målmaskinen Erling Haaland vendte rundt om sig selv inde i feltet og sparkede resolut læderkuglen i mål i det lange hjørne.

Lidt mere end ti minutter senere var skarpretteren igen i fokus, da han vendte kampen på hovedet med sin niende scoring i Premier League i sæsonen.

Den stærke nordmand viftede forsvarsspilleren Ethan Pinnock væk, og efter et sololøb frem mod mål lobbede han bolden over Brentfords målmand Mark Flekken.

Kyniske Haaland havde nærmest ikke rørt bolden i andre situationer end ved de to mål.

Efter 103 kampe er han nu kun ét mål fra at runde 100 scoringer i City-trøjen.

I anden halvleg sad værterne klart mest på spillet mod et Brentford-mandskab, der havde meget svært ved at komme frem til chancer.

Efter 69 minutter var det kun en pragtredning, som forhindrede Haaland i at score et hattrick for tredje kamp i streg i Premier League.

Med godt ti minutter tilbage var stolpen i vejen for Haaland, inden nordmanden få spilsekvenser senere blev afvist af Mark Flekken.

City var ikke effektive nok i anden halvleg, som endte med at være meget ensrettet, men holdet kan trøste sig med, at det indtager førstepladsen med 12 point.

Brentford, der har halvt så mange point efter to sejre og to nederlag, formåede kun at sende en afslutning afsted en enkelt gang efter pausen.

Samtidig med kampen på Etihad Stadium kæmpede Liverpool på Anfield med at knække Nottingham Forest.

Stik imod spil og chancer endte gæsterne i sidste ende med at tage en højst overraskende 1-0-sejr.

Den tidligere Chelsea-spiller Callum Hudson-Odoi blev matchvinder med godt 20 minutter tilbage på uret.

Det var Liverpools første nederlag i sæsonen efter tre indledende sejre.

Holdet har således ni point for fire kampe, mens Nottingham nu har otte point.

På en sen scoring af Christopher Nkunku lykkedes det Chelsea at tage den anden ligasejr i fire forsøg, da Bournemouth blev slået 1-0 på udebane.