Caroline Wozniacki åbner 2024-sæsonen i Auckland

26. SEP 2023 • 08:56SPORT

I forberedelserne til grand slam-turneringen Australian Open stiller Caroline Wozniacki til start i Auckland.

Caroline Wozniacki skal spille sin første tennisturnering i næste sæson i WTA-turneringen ASB Classic, der spilles i starten af januar i Auckland i New Zealand. Det oplyser turneringen tirsdag på sin hjemmeside.

- Jeg synes, at det var det bedste sted at forberede mig og det bedste sted for min familie at komme og starte den nye sæson, siger Wozniacki.

33-årige Wozniacki har syv gange tidligere spillet i Auckland, inden hun stoppede karrieren i 2020. Tidligere i år gjorde hun comeback, efter at hun er blevet mor til datteren Olivia og sønnen James i 2021 og 2022.

- Det bliver første gang for mine børn at være med der. Det er fantastisk, at jeg kan komme tilbage og forberede mig så godt som muligt til Australian Open, siger hun.

Nico Lamperin, der er turneringens direktør, er begejstret over at få Wozniacki som trækplaster i Auckland.

- Caroline er en ekstraordinær kvinde, der er en bemærkelsesværdig rollemodel som professionel tennisspiller og person. Nu viser hun, at et moderskab ikke er en forhindring.

- Efter at jeg så hende spille i New York, så ved jeg, at Caroline bliver en seriøs udfordrer til titlen her, siger direktøren.

Wozniacki spillede kun nogle få turneringer efter comebacket i august. Hun ønskede at vente til næste år med at spille flere turneringer.

Ved US Open nåede den tidligere verdensetter frem til fjerde runde, hvor det blev til nederlag til amerikaneren Coco Gauff, som endte med at vinde grand slam-turneringen i New York.

I 2015 og 2018 nåede Wozniacki finalen i WTA-turneringen i Auckland, og to gange er hun nået frem til semifinalen i samme turnering, hun endnu ikke har formået at vinde.

Wozniacki er noteret for 30 WTA-titler i karrieren. I 2018 vandt Wozniacki Australian Open. Det er hendes hidtil eneste grand slam-titel.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU