Atlético udsteder livstidskarantæne efter derby-optøjer

30. SEP 2024 • 19:23SPORT

En Atlético Madrid-fan har fået permanent karantæne efter søndagens optøjer i kampen mod Real Madrid.

Atlético Madrid udviser konsekvens, efter at søndagens lokalderby mod Real Madrid måtte afbrydes i 15 minutter som følge af tilskueroptøjer.

Mandag oplyser klubben, at den har identificeret en af de fans, der kastede ting på banen med retning mod Real-keeper Thibaut Courtois, og har udstedt livsvarig karantæne til vedkommende.

Samtidig tilføjes det, at man er i gang med at identificere flere fans, der vil få samme straf for at kaste ting på banen.

Atlético vil desuden indføre regler, der gør det forbudt at have maskering for ansigtet på stadion.

Det var midtvejs i anden halvleg af søndagens Madrid-derby, at dommeren så sig nødsaget til at afbryde kampen, efter at fans kastede blandt andet lightere efter Courtois.

Atlético-træner Diego Simeone og anfører Koke var nede blandt fansene for at tale dem til ro, og stadionspeakeren truede med, at kampen kunne blive stoppet helt, hvis kastene fortsatte.

Efter et kvarters tid blev opgøret så genoptaget ved stillingen 1-0 til Real Madrid.

Dybt inde i tillægstiden lykkedes det for Atlético at udligne til 1-1, som også blev slutresultatet.