AC Milan siger farvel til Zlatan Ibrahimovic

3. JUN 2023 • 19:48SPORT

Når AC Milan søndag har spillet sæsonens sidste kamp, stopper Zlatan Ibrahimovic i klubben.

41-årige Zlatan Ibrahimovic har kontraktudløb i AC Milan, når sæsonen er slut, og de to parter kommer ikke til at forlænge samarbejdet.

Den italienske klub oplyser ifølge nyhedsbureauet AFP, at svenskeren siger farvel ved en ceremoni efter sæsonens sidste kamp mod Verona søndag.

- AC Milan vil gerne takke Zlatan for den fremragende tid, vi har haft sammen, lyder det ifølge AFP fra klubben.

Det vides ikke, hvad angriberen nu skal bedrive tiden med. I italienske medier sættes han i forbindelse med klubben AC Monza.

Bliver det skifte en realitet, behøver Zlatan Ibrahimovic ikke rive teltpælene op. Monza er nemlig en forstad til Milano. Den lille klub er ejet af Silvio Berlusconi, den tidligere AC Milan-ejer og premierminister for Italien.

Zlatan Ibrahimovic kom til AC Milan for anden gang i karrieren i januar 2020. I det første halve år scorede han imponerende 15 mål på 19 kampe i den italienske liga.

I sidste sæson var han knap så flittig foran kassen, men var med til at vinde det første mesterskab til AC Milan siden 2011.

Flere skader har generet Zlatan Ibrahimovic i tiden hos AC Milan. I denne sæson har baglår, læg og knæ kostet ham et hav af kampe. Det er kun blevet til fire optrædener i Serie A i den snart overståede sæson.

Zlatan Ibrahimovic har i løbet af karrieren tørnet ud for storklubber som Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Manchester United og Paris Saint-Germain.

Inden han kom til AC Milan i 2020, var han på eventyr i USA, hvor han spillede for Los Angeles Galaxy.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU