Lions julelotteri donerer penge til tre juleaftener

NYHED | ABONNENT | 24. DEC 2022 • 15:30
Holger Larsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
24. DEC 2022 • 15:30

Det bornholmske julelotteri blev udsolgt, og de første tilskud er allerede bevilget.

Lions Clubs Julelotteri 2022 har allerede doneret de første beløb til velgørende formål. Det drejer sig om penge til tre arrangementer juleaften. Det er Øens Venners julearrangement i Nexøhuset, Værestedet Blækspruttens julearrangement og julearrangementet i Sagahuset i Rønne.

Det har for Lions Club været vigtigt med det samme at kunne være med til at imødekomme det store behov, som der er netop nu for hjælp til blandt andre dem, der er hårdt trængt af stigende priser med videre.

Det oplyser Carsten Clemmensen i en pressemeddelelse fra de bornholmske lionsklubber, som for 50. gang har arrangeret et julelotteri. Det har været så populært som nogensinde og kan melde totalt udsolgt. Lotteriet levede dermed op til de store forventninger, ikke mindst fordi lotteriet i år havde en hovedgevinst på 50.000 kroner.

En god start

Julelotteriet fik en rigtig god start, da flere lionsmedlemmer solgte lodsedler ved valgstederne i forbindelse med folketingsvalget den 1. november.

– Den gode start blev fulgt op af et rigtig fint salg i de mange salgssteder, der har været rundt om på øen. Derfor var der kun 400 lodsedler tilbage lørdag den 17. december, hvor Lions Club tog imod brugt vintertøj til Ukraine på Store Torv i Rønne. Disse lodsedler blev hurtigt solgt til de mange bornholmere, der kom forbi for at aflevere tøj. Og dermed kunne der meldes udsolgt, fortæller Carsten Clemmensen.

Notarius publicus har udtrukket de heldige vindernumre, og gevinstlisterne kan i disse dage ses i Bornholms Tidende. Gevinstlisterne vil også blive vist på julelotteriets facebookprofil, ligesom der arbejdes på at få dem lagt ind på Lions Club Rønnes hjemmeside. De, der har været heldige at købe en lodseddel med gevinst på, kan afhente gevinsten hos Bornholms Tidende.

Det endelige regnskab

– Lions Club Bornholm vil gerne sige tak til de mange erhvervsdrivende, som igen i år har støttet op omkring dette års julelotteri ved at donere mange flotte gaver. Lions sender også en stor tak til de mange bornholmere, som har købt en lodseddel, siger Carsten Clemmensen.

Nu venter man spændt på at få afsluttet regnskabet, så det kan gøres op, hvor mange penge, der bliver til yderligere velgørenhed her på Bornholm.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 04-03-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Timeprisproduktet, Det Frie Valg, er denne dag 67 procent billigere end kvartalsprisproduktet, Det Enkle Valg. Overvejer du at skifte, så tøv ikke med at ringe 56 90 00 00 og få en kvalificeret elsnak. Opdateret 00.14. Næste opdatering 13.14.

Bornholms energi og forsyning