Virksomhed har fundet nye lokaler og udvider aktiviteterne
Dekra har lejet sig ind på Svalhøjvej 13, som bliver hjemsted for firmaets transportuddannelser og kurser på Bornholm. Foto: Berit Hvassum

VIRKSOMHED | HASLE | GRATIS
31. AUG 2021 • 12:00
Holger Larsen
Journalist

Virksomhed har fundet nye lokaler og udvider aktiviteterne

Virksomheden Dekra har fra den 1. september lejet sig ind på Svalhøjvej 13 i Hasle – ejendommen ved Hasles sydlige rundkørsel, hvor senest Born Fiber havde lokaler.

Dekra, der blandt andet tilbyder transportuddannelser, har tidligere lejet lokaler hos AOF Bornholm på Snorrebakken i Knudsker. Men det blev nødvendigt at finde nye lokaler, da AOF i foråret solgte det tidligere Knudsker Forsamlingshus.

Flytningen bruges til en opgradering af aktiviteterne på Bornholm, fordi man kan mærke, at øen vækster, hvilket skaber en øget efterspørgsel:

– Vi har tidligere kun været på Bornholm sporadisk og typisk haft kurser forår og efterår, men nu vil vi køre mere kontinuerligt med et udbud på Bornholm. Vi kan se på de tilmeldinger, vi får, at der er et behov. Coronaen gør også, at der er en stor efterspørgsel på arbejdskraft og på efteruddannelse, siger direktør Benny Plesner.

– Vi tilbyder blandt andet uddannelser til lastbil-, bus- og taxichauffører, og så har vi nogle kurser beslægtet med det. Det er blandt andet til transport med farligt gods og til befordring med bevægelseshæmmede, oplyser Benny Plesner.

Virksomhedskurser

Dekra vil som noget nyt for firmaets afdeling på Bornholm også tilbyde kurser inden for det område, man kalder business, og Bornholm får en Dekra Business-afdeling.

Det er typiske kurser for virksomheder, der vil have opgraderet deres medarbejdere på kontoret, forklarer direktøren. Man vil også tilbyde bornholmske virksomheder skræddersyede kursuspakker.

Lokalerne på Svalhøjvej 13 er ved at blive sat i stand til det nye formål, så de står klar til det første kursus, som starter den 27. september.Flere nyheder