Tidligere Nexø-chef bliver direktør for Bygma Hvalsø

Tidligere Nexø-chef bliver direktør for Bygma Hvalsø
Pressefoto
NOTITS | 17. MAR 2023 • 14:59
NOTITS
17. MAR 2023 • 14:59

Den 51-årige Peter Paltz Bundgaard er udnævnt til direktør for Bygma Hvalsø, oplyser kæden i en pressemeddelelse.

Han har tidligere været filialchef for Bygma Nexø og blev en del af Bygma Gruppen, da koncernen i 2019 erhvervede to forretninger på Bornholm.

Peter Paltz Bundgaard har været i handelsbranchen i mere end 30 år, hvor han har beskæftiget sig med detail-og business to business-salg. Efter 17 år på Bornholm – først som afdelingsleder, siden som funktionschef i XL Fridolf A/S og senest som filialchef i Bygma – vendte han i efteråret med sin familie tilbage til Sjælland, som han oprindeligt kommer fra, med sin kone og deres seks børn i alderen 10-20 år.

Han udførte her nogle vigtige interim-opgaver i koncernen for henholdsvis Bygma Frederiksværk og Bygma Sorø, inden han i starten af marts overtog ledelsen af Bygma Hvalsø.

– Bygma Hvalsø minder på mange måder om den filial, jeg kommer fra i Nexø. Begge ligger i et lokalsamfund med rigtig gode muligheder for lokal forankring, og jeg glæder mig til at lære de lokale kunder nærmere at kende og at udbygge samarbejdet endnu mere, siger han blandt andet i pressemeddelelsen.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 27-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag: Det variable timepris-produkt er denne tirsdag i gennemsnit 17% billigere end det kvartalsfastsatte produkt. Tørretumblertesten afslører, at du sparer yderligere 4,41 kr. ved at tørre dit tøj kl. 23 i stedet for kl. 18. Opdateret kl. 00.14. Næste opdatering kl. 13.14.

Bornholms energi og forsyning