Han mener, at man skal tænke sig rigtig godt om i forhold til at blande erhverv og privat udlejning. For ud over restauranten, vil han etablere tre lejligheder i bygningen.
– Der er 160 kvadratmeter ovenpå, hvor en stor lejlighed har stået tom i 16 år. Den bliver nu splittet op i to lejligheder. Og så bliver lejligheden ud til Storegade også renoveret, forklarer Jesper Holm.
I forhold til restauranten er det muligt at lave servering i gården, men her kommer han lidt i tvivl.
– Man kan jo ikke have fulde folk siddende nede i gården og råbe og skrige, for så kan jeg jo ikke få lejet de tre lejligheder ud. Så man skal tænke sig rigtig godt om, hvad der skal være i lokalerne, mener den nye ejer.
Navnet på facaden kan godt få lov at blive, hvis en ny forpagter ønsker det. Foto: Jacob Jepsen
Kan overtage en restaurant i drift
I første omgang håber Jesper Holm, at der en interesseret, som gerne vil drive stedet.
– Jeg er faktisk åben for alt. Og lokalerne står jo klar til brug. De kan faktisk flytte ind med det samme. Jeg overtager også glas, tallerkener, stole og borde, så man kan overtage en restaurant i drift, hvis man vil.
Navnet Strøgets Spisehuz kan også få lov at blive på facaden, hvis en ny forpagter har lyst, siger han.
Og skulle der ikke være en ny forpagter på trapperne, er det muligt at benytte lokalet som selskabslokale. Overordnet set er målet for den nye ejer at tjene nogle penge på driften af ejendommen.