Blandt andet da Jimmi Korsholm for nylig havde lagersalg, hvor han solgte ud af al den vin, han har fået sendt til Bornholm til både vinbar og til at sælge til de bornholmske restauranter efter en sommer med svigtende salg.
– Jeg fik så mange tilkendegivelser den søndag, hvor folk spurgte om vi ikke kunne fortsætte, og det er jo rigtig dejligt, men det kræver jo også, at nogen rent faktisk dukker op, for der var jo ikke rigtig nogen, de første tre aftener, forklarer han.
Han kan dog godt mærke, at han mangler sin årlige dosis af sammenhold, værtsskab og magi som terassearrangementerne plejede at være garant for. Derfor brygger han og familien på, at de måske i fremtiden kan afholde et enkelt årligt event med tapasbuffet og vin ad libitum.
– Jeg drømmer om, at vi kan sænke prisen til det halve og så lave noget, hvor man bare selv går til vinen og hælder op. Det vigtigste for mig er faktisk, at vi får en god stemning her, så det skal bare gå i nul, forklarer han med begejstring.