Pris til en af 'Nexøs ægte sjæle'

Pris til en af 'Nexøs ægte sjæle'
Gert Møller Jensen overrækker prisen til Birthe Marie Julin Riisager. Foto: Rotary Nexø
NOTITS | NEXØ | 8. DEC 2022 • 19:57
NOTITS | NEXØ
8. DEC 2022 • 19:57

Hjerternes pris 2022 blev torsdag aften uddelt i Nexø.

Det er Rotary Nexø, der uddeler prisen, og i år gik den og de medfølgende 5.000 kroner til Birthe Marie Julin Riisager fra Øens Venner.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Rotary Nexø. Birthe Marie Julin Riisager modtog prisen for sin indsats i det social-kulturelle fælleskab.

– Birthe er en af Nexøs ægte sjæle, altid opmærksom på de svage og dem der trænger til hjælp. Altid klar til at give en hånd med, tage ansvaret og få udfordringerne løst. Birthe bruger meget af sin tid på Øens Venner, som er en frivillig social-kulturel forening, der sætter det enkelte menneske i fokus, lyder det fra vicepræsidenten i Rotary Nexø, Gert Møller Jensen.

– Uden Birthe var der ingen Sankt Hans i år, march mod ensomhed, suppevagten og flere aktiviteter for at samle penge ind til dem, der trænger til hjælp. Birthe, en sjælden ildsjæl med et stort hjerte for det sociale fællesskab.

Det var tredje gang, at hjerternes pris blev uddelt. Det første år fik hjertevennerne prisen, mens det sidste år var Østersøjazz, der løb med hæderen.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 27-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag: Det variable timepris-produkt er denne tirsdag i gennemsnit 17% billigere end det kvartalsfastsatte produkt. Tørretumblertesten afslører, at du sparer yderligere 4,41 kr. ved at tørre dit tøj kl. 23 i stedet for kl. 18. Opdateret kl. 00.14. Næste opdatering kl. 13.14.

Bornholms energi og forsyning