PLE sætter fem millioner i banken

PLE sætter fem millioner i banken
NYHED | 26. MAJ 2023 • 09:25
Tommy Kaas
Redaktør
NYHED
26. MAJ 2023 • 09:25

PLE udbetaler ikke udbytte af 2022-overskuddet men vælger i stedet at ruste sig til de kommende store opgaver.

PL Entreprise fortsætter fremgangen og kommer ud af det seneste regnskabsår med et overskud på godt fem millioner kroner.

Det fortæller ejer Jens Koefoed i en pressemeddelelse.

Overskuddet sættes ind på egenkapitalen for at "ruste sig til de kommende historisk store projekter", lyder det fra PLE.

– Fokus bliver blandt andet på Almegårds Kaserne samt totalrenoveringen for BO42 på Rosenvej, Gartnervangen og Thorkildsvej, der gennemføres i samarbejde med Nordbornholms Byggeforretning.

PLE har et historisk højt niveau på ordrebeholdningen med ordrer for cirka 390 millioner kroner.

– Vi er utroligt stolte over den tillid, der er udvist fra vores kunder i forbindelse med indgåelsen af de store aftaler, der for os bekræfter at vi gør de rigtige ting, siger Jens Koefoed i pressemeddelelsen.

– Samtidig er vi glade for at aktiviteterne holdes på bornholmske hænder til gavn for vores medarbejdere og Bornholm som øsamfund.

– Vi ved, at vi har et ansvar som Bornholms største entreprenør for at involvere både vores egne medarbejdere, men i lige så høj grad vores gode lokale samarbejdspartnere, der på disse nye store projekter også kommer til at opleve en øget aktivitet.

I 2022 beskæftigede PLE i alt 161 personer, som på grund af sæsonarbejde svarer til 117 fuldtidsansatte.