På gensyn på havnen: Thomas Bay Jensen siger farvel til landbruget

På gensyn på havnen: Thomas Bay Jensen siger farvel til landbruget
BLF-direktør Thomas Bay Jensen holder afskedsreception i Aakirkeby-Hallerne efter otte år som direktør for landbruget. 1. marts starter han nyt job på Rønne Havn. Privatfoto.
NYHED | ABONNENT | 11. FEB 2024 • 15:30
NYHED | ABONNENT
11. FEB 2024 • 15:30

Landbrugets direktør siger farvel efter otte år på Kannikegaard.

Thomas Bay Jensens tid i landbrugssektoren lakker mod enden. Efter knap otte år som direktør i Bornholms Landbrug & Fødevarer og en meget kort periode som HR Chef i VKST, skifter han til stillingen som direktør for landbruget ud med posten som COO i Rønne Havn den 1. marts.

Bornholms Landbrug og Fødevarer og VKST inviterer derfor medlemmer, samarbejdspartnere, kolleger og netværk til afskedsreception i Aakirkebyhallerne fredag den 23. februar klokken 13.00.

Thomas Bay Jensen kom tilbage til Bornholm og BLF i 2015 efter en årrække i Søværnet. Og han ser tilbage på sine år hos Bornholms Landbrug og Fødevarer med glæde.

– Det har været et privilegie at arbejde sammen med de mange dygtige, professionelle, sjove og søde kollegaer på Kannikegaard gennem alle årene, lyder det fra den afgående direktør, der sammen med BLF-bestyrelsen blandt andet har arbejdet på at fremme rammevilkårene for fødevareproduktionen på Bornholm. Senest har han faciliteret fusionen mellem BLF og den noget større sjællandske konsulentvirksomhed VKST.

Nu er Thomas Bay Jensen snart tilbage i den maritime sektor, og den 56-årige søofficer ser nu frem til at tage fat på et nyt kapitel som vice- og driftsdirektør i Rønne Havn.

– Rønne Havn er i rivende udvikling, både med udvidelse af havnen, flere spændende projekter, og mange nye kunder. Derudover er Rønne Havn i en central position som vækstmotor for Bornholm og som en central aktør for de mange offshore-projekter i Østersøen, skriver Thomas Bay Jensen i et opslag på facebook.

Thomas Bay Jensen er Venstre-mand og har en fortid som kommunalbestyrelsesmedlem i regionskommunen. Han er desuden formand for bestyrelsen i Rønne Svømmehal.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT