
Som noget af det første vil Jannie Buch Thorborg kaste sig over hotellets perle, der er den flotte åbne terrasse. Foto: Jacob Jepsen
Dyrker livet på terrassen
Som noget af det første vil Jannie Buch Thorborg kaste sig over hotellets perle, der er den flotte åbne terrasse. Den skal være mere åben, end den er nu. Her skal man fremover kunne nyde udsigten, men også en god og lokal morgenmad ved solopgang på Hotel Klippen version to. Om aftenen skal hotellets bar også have mere at byde på.
– Vi tænker, at terrassen skal laves lidt om, og måske vi skal have glas rundt om i stedet for mursten, så vi kan åbne for udsigten og Østersøen. Vi vil lave en rigtig fed terrasse. Derudover vil vi gerne opgradere morgenmaden, hvor jeg vil tage en masse lækre bornholmske produkter ind. Det kan være lokalt brød, lokale marmelader og syltetøj og alt muligt andet. Det samme skal ske i baren, hvor vi også vil bruge lokale produkter, øl, spiritus og sodavand. Generelt er det vores tanke at bruge meget lokalt og økologisk, siger Jannie Buch Thorborg.
Terrassen bliver det største forestående projekt, som det nye hotelpar kaster sig over på Hotel Klippen. Derudover har de andre spændende planer for hotellet. Blandt andet skal hotellets værelser også en tur igennem poleringsmaskinen, hvor de opgraderes med tanke på, at det skal være i naturfarver, simpelt og lækkert, fortæller Jannie Buch Thorborg. De har blandt andet haft besøg af en indretningsarkitekt, der allerede har lavet en plan for værelserne. Men lige nu tager Jannie og Martin Buch Thorborg stadig en ting ad gangen på deres nye hotel.
– Første skridt er at få ryddet og lavet en terrasse, og når pengene er til det, så skal værelserne gøres federe, siger Jannie Buch Thorborg.