Distriktschefen stopper – Netto er på jagt efter en ny

Distriktschefen stopper – Netto er på jagt efter en ny
Marianne Kjøller stopper som distriktschef hos Netto – men er ikke færdig i butikskæden. Foto: Holger Larsen
NYHED | ABONNENT | 23. JUN 2023 • 15:30
Tommy Kaas
Redaktør
NYHED | ABONNENT
23. JUN 2023 • 15:30

Marianne Kjøller stopper som distriktschef for Nettos fem bornholmske butikker.

Netto søger en ny distriktschef til kædens fem butikker på Bornhom.

Marianne Kjøller, der i januar kunne fejre 25 års jubilæum hos Netto, har de seneste cirka 20 år været kædens distriktschef, men nu er Netto altså på jagt efter hendes afløser.

Nettos distriktschef er chef for 250 medarbejdere og spiller "en nøglerolle i Nettos fremtid".

Salling Group, der driver Netto-butikkerne, oplyser til Tidende, at Marianne Kjøller efter eget ønske skal være ny butikschef i Netto ved Vibegård i Rønne, og at hun derfor fortsat vil være en del af kæden.

– Det betyder samtidig, at Netto søger en ny kollega, som kan tage over for Mariannes fremragende indsats som distriktschef og ansat i Netto gennem 25 år, oplyser Salling Groups pressetjeneste i en mail.

Regionschef Mogens Thomsen sætter i en video ord på, hvad det er, Netto søger. Der ledes således efter den rette person, som har en ledelsesmæssig baggrund, kendskab til dagligvarebranchen og er en stærk kommunikativ leder, der er "god til at sikre følgeskab og trivsel og til at skabe et stærkt ledelsesteam".

– Danskerne elsker at tage til Bornholm, og der er enormt store sæsonudsving, som gør, at der virkelig vil være mulighed for at gøre en forskel, siger Mogens Thomsen.

Netto håber at have sin nye distriktschef klar til tiltrædelse 1. august.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT